IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

«Попри глуху стіну труднощів ми бачимо можливості і налаштовані будувати нові довгострокові міжнародні партнерства», — Олексій Щербатенко на Go Global Awards

2022.10.25
Новини
«Попри глуху стіну труднощів ми бачимо можливості і налаштовані будувати нові довгострокові міжнародні партнерства», — Олексій Щербатенко на Go Global Awards

«Попри всі виклики повномасштабної війни, попри глуху стіну труднощів, ми бачимо можливості і налаштовані будувати нові довгострокові міжнародні партнерства». Таку тезу озвучив Олексій Щербатенко, партнер з розвитку компанії IT-Enterprise, під час виступу в ході панельної дискусії на Go Global Awards 2022, яка відбулася в Таллінні, Естонія. 

Як відзначив Олексій Щербатенко наразі Українська IT-індустрія продовжує долати виклики, до яких не можливо було приготуватися, учасники ринку не мали досвіду роботи, збереження та розвитку компаній в екстраординарних умовах повномасштабної війни. Тож зараз Українські компанії формують кейси і рішення, які є унікальними та згодом будуть важливі для колег в інших країнах світу. 

«Набуваючи цей складний досвід, ми пишемо історію і я вірю, що у нас є ресурси пройти через всі випробування, і наша стійкість, напрацьовані підходи є однією з причин чому ми є цікавими для нових іноземних партнерів, які вміють бачити перспективу заздалегідь», — переконаний партнер з розвитку IT-Enterprise. Олексій Щербатенко відзначив високу важливість Go Global Awards і подякував організаторам за проведення заходу. 

В панельній дискусії «Ключові тенденції у виробничому секторі» взяли участь також Біргіт Ліннаме, Грег Грейс, Майкл Соломон, Пекка Кетола, Юстінас Ліуіма та Кшиштоф Якубчак. Модерувала Ольга Трофимова. 

Відкрив подію і привітав учасників Go Global Awards 2022 президент Естонії пан Алар Каріс. В конференції взяли участь понад 500 учасників з 80 країн світу. 

Нагорода Go Global Awards Міжнародної торгової ради Естонії відзначає компанії, які рухають економіку вперед завдяки інноваціям, технологіям і стратегіям. Нагороди об’єднують сотні керівників найінноваційніших у світі виробників, перевиробників і експортерів, а також представників державних органів, торгових асоціацій, компаній венчурного капіталу та фінансових установ.

Олексій Щербатенко презентував членам CEO Club стратегію покращення цифрової безпеки бізнесу: читати тут.

Новини