IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

«З самого початку двома стовпами компанії були Люди і Ідея» — IT-Enterprise відзначає 35-річчя компанії

2022.10.25
Новини
«З самого початку двома стовпами компанії були Люди і Ідея» — IT-Enterprise відзначає 35-річчя компанії

Українська продуктова компанія IT-Enterprise відзначає 35-річчя. Як відзначив Олег Щербатенко, засновник і CEO компанії, подію мали відзначити у широкому форматі, низкою заходів та публікацією архівних фото та історій, але повномасштабне вторгнення в Україну створило нову реальність і вплинуло на всі попередні плани. 

«Проте ніхто не може відібрати у нас нашу історію. Ми розпочинали в 1987 році і весь розвиток інформаційних технологій пройшов за нашої участі. Від розробок на мейнфреймах з дисплейними класами операторів ми пройшли шлях до сучасних мікросервісних рішень на потужних комп’ютерах та смартфонах і рухаємось далі разом зі штучним інтелектом», — прокоментував Олег Щербатенко. 

За словами засновника компанії, ці 35 років двома стовпами компанії були Люди і Ідея. Від компанії однодумців IT-Enterprise виросли до сьогоднішніх масштабів і здобули довіру співпрацювати з найпотужнішими компаніями України.

Я глибоко вдячний кожному колезі, партнеру, всім, хто був і залишається з нами, хто і в ці часи рухає нашу спільну справу вперед. — Відзначив засновник IT-Enterprise. — Разом з Україною, наша команда проходить іспит на стійкість і силу духу, але ми обов'язково вистоїмо і переможемо. Сьогодні я з новою силою бачу як інновації можуть допомагати, рятувати, зменшувати втрати та перемагати. Тому переконання і відчуття важливості справи надають енергію діяти».

За словами Олега Щербатенко, зараз у команди IT-Enterprise у нас одна мета на всіх — забезпечити всіма можливими засобами Мир і Перемогу України. Зустрічі, святкування, урочистості не скасовані, вони заплановані після перемоги. 

Як відомо, Українська продуктова компанія IT-Enterprise продовжує другий етап впровадження ERP-систему в АТ Укрпошта. З початку повномасштабної війни здійснила низку критично важливих для країни проєктів спільно з АТ Укрзалізниця. Активно проводить цифрування бізнес-процесів українських та іноземних компаній, що забезпечує більшу ефективність і стійкість процесів у ситуації військової агресії.

Новини