IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Олег Щербатенко прочитав лекцію з цифрової трансформації економіки України учасникам програм KMBS

2023.07.27
Новини
Фінансові та сервісні компанії
R&D
Олег Щербатенко прочитав лекцію з цифрової трансформації економіки України учасникам програм KMBS

Олег Щербатенко, засновник і СЕО Української продуктової компанії IT-Enterprise, провів зустріч — лекцію для учасників програм Києво-Могилянської Бізнес Школи — Kyiv-Mohyla Business School [kmbs] про цифрову трансформацію економіки України.

Пан Щербатенко розповів про наступне:

  • як починав автоматизацію промислових підприємств в перші роки Незалежності України;
  • як країна рухається до цифрової зрілості та чому послідовно популяризує концепцію Industry 4.0 та 5.0 в Україні більш як 30 років;
  • які тенденції в галузі автоматизації бізнесу відбуваються після початку повномасштабного вторгнення;
  • чому системні компанії продовжують інвестувати в технологічні рішення.

Учасників зустрічі цікавили кейси українських компаній на різних етапах Незалежності України, перспективи промисловості на міжнародних ринках, конкурентність українських IT-рішень, підходи та досвід засновника IT-Enterprise щодо управління компанією.

Окремим тематичним блоком була філософія побудови та розвитку компанії. За словами Олега Щербатенко, команда IT-Enterprise орієнтована зрозуміти потреби клієнта і створити рішення, яке є максимально повною відповіддю на цей запит.

Саме цей пошук найкращих індивідуальних рішень, створення унікальних IT-продуктів зумовив позиції компанії на ринку і стале партнерство з лідерами економіки в різних секторах. 

«Свого часу я закінчив Presidents’ MBA kmbs, тож цю лекцію по цифровій трансформації для учасників програм Києво-Могилянської Бізнес Школи — Kyiv-Mohyla Business School [kmbs] було проводити особливо цікаво.

Приємно було комунікувати зі спільнотою, яка орієнтована на максимальну ефективність процесів в бізнесі, інвестує ресурси свою освіту та пошук найкращих знань і розвиває компанії, враховуючи важливість цифрових рішень», — відзначив Олег Щербатенко.

Новини
Фінансові та сервісні компанії
R&D