IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Команда IT-Enterprise взяла участь у Smart Production Solution у Німеччині

2022.11.14
Новини
Приладобудування, електротехнічна промисловість
R&D
Команда IT-Enterprise взяла участь у Smart Production Solution у Німеччині

Команда IT-Enterprise взяла участь у щорічній виставці Smart Production Solution 2022 у Нюрнберзі, Німеччина. Учасники презентували свої напрацювання, поточні можливості, поділилися баченням перспектив галузі, а також провели низку зустрічей щодо потенційного партнерства. 

«Наша компанія нещодавно відзначила своє 35-річчя і весь цей час цифрові та інтелектуальні засоби автоматизації та трансформації бізнесів є базовою сферою нашої роботи. Все що стосується оцифрування промислового світу є важливим для нас. Нам є чим поділитися у цьому питанні і, звісно, ми зацікавлені знайомитися з новими напрацюваннями інших міжнародних компаній. Тому попри повномасштабну війну і виклики часу, нам важливо було бути тут цього року», відзначив Олексій Щербатенко, партнер з розвитку IT-Enterprise. 

Щороку Smart Production Solutions привертає увагу більш як 60 тисяч відвідувачів і збирає близько 700 компаній-експонентів. Цього разу разом з різними мережевими можливостями, виставка включала наступні платформи для презентації продуктів:

  •  електроприводів і керування рухом;
  •  механічну інфраструктуру;
  •  сенсорні технології;
  •  технології контролю;
  •  виробництво програмного забезпечення, ІТ та багато іншого.

Докладніше про подію.

Як відомо, Українська продуктова компанія IT-Enterprise спільно з органами влади активно реалізує проєкт, спрямовані на підтримку і розвиток критичної інфраструктури і бізнесу під час повномасштабної війни. Восени 2022 команда компанії попри виклики війни презентувала своїм клієнтам і партнерам оновленні версії продуктів і провела онлайнфорум Digital Transformation Core IT-Enterprise 2023, який зібрав учасників з різних країн світу.

Новини
Приладобудування, електротехнічна промисловість
R&D