IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

IT-Enterprise виступила Інтелектуальним партнером ХХ Ювілейного Ukrainian CFO FORUM 2021

2021.10.21
Новини
Фінанси
IT-Enterprise виступила Інтелектуальним партнером ХХ Ювілейного Ukrainian CFO FORUM 2021

19-21 жовтня відбулася щорічна, важлива для більшості українських бізнесів, подія — CFO FORUM 2021 або Форум Фінансових директорів України (FA Service).

Слід зазначити, що IT-Enterprise щороку виступає Партнером Форуму та підтримує даний захід виступами, ділячись своїм досвідом та кейсами з учасниками. Цього року IT-Enterprise, як лідер цифрової трансформації, став головним та єдиним Інтелектуальним Партнером заходу.

Максим Палій, заступник генерального директора з фінансових питань Укрпошти, розповів про перші успіхи співробітництва з IT-Enterprise. Насамперед, про рекордно короткі строки виконання проекту цифрової трансформації Укрпошти. Так, за 4 місяці, після підписання угоди з компанією IT-Enterprise, єдина система у повному базовому функціоналі була введена в експлуатацію в центральному офісі та у найбільшій Київській регіональній дирекції. З серпня 2021 року близько 6 тисяч користувачів почали працювати в єдиних наскрізних бізнес-процесах компанії. Раніше усі ці процеси були децентралізованими або неавтоматизованими. Такі напрямки, як: закупівля, управління запасами, казначейство, продажі, бухгалтерський облік, електронний документообіг – вже забезпечені централізованою системою управління.

«Повна автоматизація процесів компанії — наше основне завдання на найближчий рік. За цей час нам потрібно об’єднати різноманітні розрізнені системи, впровадити електронний документообіг та звітність в один клік для працівників, створити фундамент для інтеграції нової фронт-офісної системи, платіжної системи, CRM, трекінгу, сортування та інших ключових систем. Все це врешті дозволить в декілька разів скоротити час на обслуговування клієнтів у відділеннях та назавжди позбутися «папірців» навіть у найвіддаленіших куточках нашої країни», — підкреслив Максим Палій.

Також, цього разу Сергій Максименко, керівник напрямку фінансів та бюджетування IT-Enterprise, поділився з професійною аудиторією прикладами успішних кейсів казначейства великих компаній: ROSHEN, INTERPIPE, Укрнафта, Укравіасервіс та Укрпошта.

Метою виступу було розкриття усіх бенефітів від використання централізованої ERP-системи IT-Enterprise на прикладі ефективної цифрової трансформації великих компаній-клієнтів.

Серед конкурентних переваг фінансового управління в IT-Enterprise виокремлені наступні:

  • вагомий досвід цифрової трансформації по централізації казначейств для великих корпоративних структур: Укрпошта, Укрнафта, Ковальская, ROSHEN, INTERPIPE та інші;
  • тісна інтеграція казначейства у наскрізний процес з такими функціональними блоками як бюджетування, управління закупками, збутом та договірною діяльністю, бухгалтерія;
  • автоматичне формування графіків платежів та надходження коштів, контроль над дотриманням договірних строків виконання зобов’язань сторонами угоди;
  • фабрика платежів — єдиний центр узгодження та балансування платежів між всіма бізнес-одиницями корпорації;
  • інструменти управління ліквідністю дозволяють формувати платіжні календарі довільного горизонту планування, контролювати та моделювати сценарії по касовим розривам та керувати процесом по їх усуненню для зниження фінансових ризиків.

«IT-Enterprise казначейство — не просто окремий блок. Він тісно пов’язаний з іншими напрямками та процесами — це й управління закупками, продажі, контрактно-договірна діяльність, бухгалтерський облік. Щоб отримати особливий синергетичний ефект, результат, від впровадження програмних рішень, необхідно розуміти щільний взаємозв’язок бізнес-процесів, які мають представляти собою логічно побудований ланцюжок», — прокоментував Сергій Максименко.

Головною метою Форуму є обмін досвідом та пошук найбільш ефективних цифрових рішень для оптимізації бізнес-процесів та, насамперед, збільшення прибутковості підприємств.

 

Новини
Фінанси