IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Інтенсив щодо штучного інтелекту (ШІ) в бізнесі від команди IT-Enterprise для BigMoney University

2023.11.01
Новини
R&D
Інтенсив щодо штучного інтелекту (ШІ) в бізнесі від команди IT-Enterprise для BigMoney University

Команда IT-Enterprise радо поділилася напрацюваннями і кейсами щодо використання Штучного інтелекту (ШІ) під час інтенсиву Олега Щербатенко, засновника і CEO IT-Enterprise у BigMoney University.

Під час першого дня практикуму з застосування штучного інтелекту (ШІ) в бізнесі були обговорені наступні теми:

  • Чому сплеск інтересу та вихід рішень зі Штучний інтелект (ШІ) в мас-маркет відбувся саме зараз, що цьому передувало і які прогнози на майбутнє.

  • Штучний інтелект (ШІ) і великі мовні моделі (LLM) як технології Industry 4.0 і Industry 5.0 для бізнесу — сучасні практики, тенденції та кейси:

    • Кейс ChatGPT — заміна кол-центрів
    Налаштування ChatGPT на роботу з текстовою інформацією (інструкції, документація, Q&A тощо) ​по конкретному програмному продукту.​ Мета ― заміна кол-центрів, робота 24/7, економія витрат на персонал, обладнання, приміщення​.

    • Кейс ChatGPT — IT-Enterprise AI Assistant
    Новий модуль IT-Enterprise AI.Assistant зі створення помічників зі штучним інтелектом (ШІ) ​по всіх напрямках (запаси, закупівлі, управління персоналом, CRM, фінанси, бухгалтерія тощо).​ Помічники відповідають на запити користувачів по інформації компанії щодо бази даних.

  • Інтернет речей (IIoT), Big Data, Energy AI — як це працює і при чому тут Штучний інтелект (ШІ)?

    Кейс AI — Energy AI
    Штучний інтелект (ШI) враховує прогноз погоди, ціну електроенергії, плани виробництва та завантаження основних енергоспоживачів.
    Результатами є​ ​підвищення якості прогнозу у порівнянні з​ прогнозом людини на 50%+, процент відхилення план/факт становить 2%.​

  • Як IT-Enterprise використовує Штучний інтелект (ШІ) в роботі торговельного онлайн-майданчика SmartTender.biz і як це допомагає Українському бізнесу знаходити покупців і постачальників.

    • Кейс AI — перемоги в тендерах
    Штучний інтелект (ШІ) для великих постачальників обробляє всі проведені тендери та прогнозує для постачальника перелік тендерів, в яких він має максимальну вірогідність для перемоги.

  • Чому Українські промислові компанії взяли наше ШІ-рішення Anna Maly у свої команди і чому це цікавить партнерів за межами України.

    Кейс AI —Predictive Maintenance
    Рішення з виявлення аномалій​ Anna Maly аналізує параметри роботи обладнання, прогнозує необхідність обстеження та попереджає про потенційні аварійні зупинки обладнання.
    Результатами є​ скорочення аварійних зупинок на 65%+​, скорочення витрат за ремонти на 30%+, скорочення трудових витрат на обслуговування на 40%+.


  • Етичні питання, відповідність законодавства, вплив на кадрову політику та підготовку фахівців.

Відеопрактикум Штучний інтелект (ШІ) в бізнесі за посиланням

У фокусі уваги IT-Enterprise і пункт стратегії розвитку no-code/low-сode платформи IT-Enterprise — версія 2024 — Digital Transformation Core найсучасніші розробки штучного інтелекту (ШІ), які реалізуються через сервіси і програми асистентів-експертів, деталі за посиланням

Трек Штучний інтелект (ШІ). Великі мовні моделі (LLM). Новий помічник з AI від Кирила Костанецького за посиланням

Новини
R&D