IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

XXV Бізнес-форум IT-Enterprise "Industry 4.0 - The Future is Now" відкрив нову епоху IT-рішень

2018.11.05
Новини
XXV Бізнес-форум IT-Enterprise "Industry 4.0 - The Future is Now" відкрив нову епоху IT-рішень

XXV Бізнес-форум IT-Enterprise "Industry 4.0 - The Future is Now" відкрив нову епоху IT-рішень для промислового ринку країни. Досягнення IT-Enterprise за рік дозволяють говорити про компанію - як про лідера Industry 4.0. в Україні.

Доброю традицією жовтня став щорічний Форум IT-Enterprise, на якому представники бізнесу можуть обговорити проблеми цифрової трансформації та поділитися досвідом інноваційних проектів. Щороку IT-Enterprise збирає співтовариство однодумців для презентації спільних досягнень, планів і нових рішень. Директори і топ-менеджери найбільших підприємств усіх галузей економіки діляться досвідом впровадження рішень IT-Enterprise, виходом на міжнародні ринки і новими запитами до системи.

Число гостей Форуму в цьому році зросло, практично, вдвічі. Ключовий посил Форуму 2019 - екосистема 4.0. Клієнти ділились успіхами застосування трендів світового IT для промисловості, які IT-Enterprise вже запропонував ринку. Йшлося про доповнену і віртуальну реальності (AR/VR), промисловий інтернет речей (IIOT), віртуалізацію виробничих процесів з Google Glass Enterprise Edition і багато іншого. Все це ще рік тому було новинкою, але вже в 2018-му без цих технологій компанії не витримують конкуренції на міжнародному ринку.

Епоха Industry 4.0 - це час комплексних рішень заради прискорення усіх бізнес-процесів та клієнтоорієнтованості. IT-Enterprise вже багато років надає клієнтам комплексну ERP-систему, яка сьогодні не має аналогів на українському ринку і змагається з одиницями на світовому. Ключова особливість системи в тому, що замість окремих рішень і розрізнених стартапів, вона включає в себе весь цикл автоматизації бізнес-процесів. Тому IT-Enterprise - вже більше ніж ERP-система, це Digital Core Industry 4.0 в Україні.

Таких же висновків прийшли компанії, які вже працюють з рішеннями IT-Enterprise. Начальник управління комерційної політики СЕО ДП «Укрспирт», Микола Черхавий, говорив про цифрову трансформацію, створення прозорих умов роботи і, як наслідок, - підвищення показників ефективності, завдяки впровадженню системи IT-Enterprise.

Денис Морозов, CFO INTERPIPE показав кейс того, як цифрові технології стояли на сторожі нової клієнтоорієнтованої стратегії підприємства. INTERPIPE сьогодні - у топ-5 світових виробників труб на ринках ЄС і США з точністю виконання замовлень понад 90%. У 2013 компанія зазнала значне скорочення збуту. За допомогою впроваджених IT-рішень управління виробничим процесом, терплячій роботі з навчання персоналу, компанія запропонувала клієнту новий рівень сервісу і змінила негативний тренд на стійке зростання і впевнене майбутнє.

Ще один унікальний кейс - від директора KNESS RnD Center Євгена Дідіченка. KNESS спеціалізується у традиційній і відновлюваній енергетиці. Україна зараз має провідні позиції в Європі за темпами розвитку сонячної енергетики. СЕС в цілому і досвід KNESS зокрема - яскравий приклад використання експоненційних технологій, які надає IT-Enterprise.

У Форумі взяли участь провідні фахівці IT-Enterprise, SmartTender, SmartFactory, SmartEAM, SmartManager і MASTER.
Гості почули кейси з моделювання цифрового виробництва за допомогою Digital Twins, зміни пропускної здатності, створення робочих центрів, оптимізації структур; по контролю виробництва (IIOT), візуалізації виробничого процесу (AR/VR), технології APS онлайн, що дозволяє оптимально спланувати виробництво, оптимального планування і управління обладнанням. Особливо цікавим є рішення з предикативного обслуговування (Predictive Maintenance), що дозволяє здійснювати повний моніторинг стану всіх вузлів підприємства і попередити аварійний вихід з ладу обладнання завчасно, не порушуючи робочий процес, ефективність і терміни.

Окремої уваги вартий Smart Tender - лідер комерційних торгів в Україні. Олексій Щербатенко, керівник команди Smart Tender, презентував кейси інтеграції платформи IT-Enterprise і Smart Tender, що дозволяє автоматично розміщувати пропозицію на майданчику Smart Tender, а останній, у свою чергу, сам відправляє контакти як ліди на систему IT-Enterprise.

Говорили також про Digital трансформації для бухгалтерії SMB і держсектора України, нові технології фінуправління і управління персоналом, системи електронного навчання персоналу і постійного тестування знань співробітників. Варто відзначити, що усі рішення IT-Enterprise гарантують найвищий рівень безпеки даних.

Презентація SmartSign позначила Digital-трансформацію юридично-значущого документообігу. Тепер підписувати документи між собою можуть всі контрагенти в одній системі. SmartSign відповідає новим Законом України «Про електронні довірчі послуги», що вступає в силу 7 листопада поточного року та уніфікований з Регламентом ЄС eIDAS.

Важливою складовою форуму була можливість протестувати всі нові рішення прямо в залі. Експозона включала усі найсучасніші технології, про які йшлося зі сцени.

Увага Другого - технологічного - дня Форуму - була присвячена новим рішенням системи IT-Enterprise: трансформації управління проектною діяльністю підприємства, управління проектами в єдиному цифровому середовищі IT-Enterprise.ProjectManagement, трансформаціям бізнес-моделей підприємства, самостійному створенню доповненої та віртуальної реальності. IT-Enterprise надав можливість створити додаток і викласти його на власну платформу, аналогічну Google Play і App Store.

WEB став стандартом роботи корпоративних додатків, витіснивши «тонкого клієнта». Інтерфейси систем змінилися відповідно до нових, звичних для очей сучасного користувача «плиток». Також IT-Enterprise перейшла від мультисерверної архітектури - до мультибазовой. Концепція виробництва сервісів стала однією з найбільш обговорюваних на форумі - це хайтек в Industry 4.0.

Безсумнівно, IT-Enterprise - це Digital Core Industry 4.0 в Україні. А Industry 4.0 - вже сьогодні в Україні. Не завтра і не в Європі або США. Уже зараз найбільші заводи країни впроваджують IT-рішення і успішно виходять на світовий ринок. Це ті підприємства, які не згодні жити по-старому і зважилися зробити серйозний крок у розвитку. Тепер цей крок - не ризик і не перевага - це умова конкурентного підприємства.

Варто сказати, що всі доповіді аудиторія слухала уважно і зацікавлено, незважаючи на те, що більшість гостей вже впровадили систему IT-Enterprise на своїх підприємствах: одного разу досягнувши високого рівня завдяки IT, керівник хоче прискорюватися, пробувати нове, виходити на нові ринки - і для цього потребує трендових рішеннях, конкурентних на міжнародній арені.

IT-Enterprise був радий прийняти своїх гостей і показати унікально важливі рішення не тільки для України, але і для глобальної економіки. IT-Enterprise помітно прискорюється з кожним роком, зростає і шукає нові цікаві IT-можливості для своїх клієнтів. Сьогодні - це вже не просто компанія - це частина екосистеми цифрової трансформації, яка створює майбутнє України.

Новини