IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

«Ми отримали можливість оптимально керувати організаційною структурою групи з IT-Enterprise», — Тетяна Опря, ІНТЕРПАЙП

2014.12.12
Новини
Металургія та гірничорудова промисловість
«Ми отримали можливість оптимально керувати організаційною структурою групи з IT-Enterprise», — Тетяна Опря, ІНТЕРПАЙП

На ІНТЕРПАЙП завершено проєкт реінжинірингу та оптимізації бізнес-процесів управління підбором персоналу на базі системи IT-Enterprise.

Проєкт IT-Enterprise, який ми реалізували, дав нам дуже велику ефективність у наших функціях і вирішив багато завдань. Автоматизувавши систему управління процесом найму ІНТЕРПАЙП, ми отримали можливість оптимально керувати всією організаційною структурою Групи, бачити потребу в кадрах по кожному підприємству, оперативно фахівців, а також легко аналізувати ефективність кожного рекрутера.

«IT-Enterprise для нашого підприємства  це клієнтоорієнтована команда, яка заряджає своїх клієнтів на досягнення і прислухається до нашої думки»,  зазначає Тетяна Опря, директор з персоналу ІНТЕРПАЙП ВТОРМЕТ.

Основні досягнення проєкту впровадження IT-Enterprise щодо оптимізації управління підбором персоналу ІНТЕРПАЙП:

  • Централізовано функцію найму компанії ІНТЕРПАЙП коштом об'єднання юридичного штатного розкладу з управлінською структурою.

  • Забезпечено можливість бачити потребу в наймання персоналу по кожному підприємству ІНТЕРПАЙП, враховуючи при цьому завантаження рекрутерів.

  • Ув'язані бази кандидатів та заявок на підбір персоналу;в результаті отримано актуальну картину і для ініціаторів заявок, і для рекрутерів, і для керівників найму.

  • Інтеграція із сайтами роботи.Всі претенденти на вакансії компанії автоматично потрапляють в систему як з сайту Інтерпайпу, так і при роботі з рекрутинговими сайтами.

  • Забезпечено можливість аналізувати ефективність кожного рекрутера, бачити трудовитрати за функціями найму, переглядати стадійність конкретної заявки на підбір, аналізувати підсумки кожного процесу тощо.

Функцію автоматизованого управління персоналом на базі IT-Enterprise реалізовано в ІНТЕРПАЙП. Наступним етапом розвитку проєкту IT-Enterprise є каскадування системи на всі промислові активи Групи для централізації найму.

Детальніше про ІНТЕРПАЙП

ІНТЕРПАЙП це міжнародна вертикальн інтегрована компанія, виробник безшовних і зварних труб, а також залізничних коліс. Компанія входить до десятки найбільших у світі виробників безшовних труб. Обсяг продажів трубної продукції у 2013 р. становив 1 млн тонн. ІНТЕРПАЙП є третім за величиною виробником цільно катаних залізничних коліс у світі. Обсяг продажів у 2013 р. становив 186 тис. тонн колісної продукції. Продукція компанії поставляється до 80 країн світу через мережу торгових офісів, що розташовані на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи.

Новини
Металургія та гірничорудова промисловість