IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

ПАО "МИРОНІВСКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ" ЗАПРОВАДИВ ПРОЦЕДУРУ ЕЛЕКТРОННИХ ЗАКУПІВЕЛЬ

2015.02.09
Новини
Агросектор і харчова промисловість
Закупівлі та склад
ПАО "МИРОНІВСКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ" ЗАПРОВАДИВ ПРОЦЕДУРУ ЕЛЕКТРОННИХ ЗАКУПІВЕЛЬ

В листопаді 2014 року на електронному майданчику IT-Enterprise стартували перші електронні торги Групи Компаній "Миронівський Хлібопродукт". Дане технічне нововведення передбачає оптимізацію процесу вибору постачальника за рахунок використання сучасних інформаційних технологій, що, в свою чергу, дозволить удосконалити бізнес-процеси управління закупівлями МХП.

На сьогоднішній момент департамент матеріально-технічного забезпечення проводить більшість електронних закупівель та онлайн-комунікацій з постачальниками на електронному майданчику IT-Enterprise.
"Протягом першого місяця в результаті використання торгового майданчика IT-Enterprise вже були заключено декілька вигідних для нашої компанії контрактів. Наглядним прикладом послуговує проведення масштабного тендеру на закупку хімічних реактивів та розхідних матеріалів для лабораторій. Раніше такого роду торги проводились в декілька етапів, що ускладнювало та сповільнювало процедуру вибору переможців в наслідок чого, затримувало поставки на декілька місяців.
Використовуючи електронний майданчик IT-Enterprise, нам вдалось оптимізувати процес вибору постачальників. Ми організували роботу таким чином, щоб учасники тендерів знеособлено конкурували між собою, тим самим забезпечуючи для МХП найбільш вигідні умови постачання, розрахунки та оптимальну закупівельну ціну товарно-матеріальних цінностей та послуг", - відмічає Сергій Іванов, директор департаменту МТО компанії МХП.

На сьогоднішній день IT-Enterprise завершила проект "Управління вибором постачальника" для МХП забезпечивши замовнику ряд важливих конкурентних переваг зокрема:

  • Забезпечена прозорість та знеличення тендерного процесу
  • Жива конкуренція між компаніями проходить в режимі онлайн, що дозволяє знизити ціну закупки
  • Ведеться автоматизована акредитація постачальників по групам товарно-матеріальних цінностей та послуг, а також «чорний список» постачальників
  • Скорочено в декілька разів час на обробку тендерної документації
  • Постачальники інформуються про тендери
  • Всі комерційні пропозиції постачальників попадають в систему IT-Enterprise в електронному вигляді через сайт
  • Пропозиції що надійшли аналізуються в системі IT-Enterprise; забезпечується недоторканість тендерних документів

Корпорація "Інформаційні технології"має багаторічний досвід співробітництва з такими великими компаніями,як Ferrexpo, КредиАгриколь Банк CreditAgricoleGroup, суднобудівний завод "Океан", Інтерпайп Ніко-Тьюб.

Новини
Агросектор і харчова промисловість
Закупівлі та склад