IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Відкрито набір до інтернатури для майбутніх розробників програмного забезпечення з подальшим працевлаштуванням

2018.12.12
Новини
Персонал
Відкрито набір до інтернатури для майбутніх розробників програмного забезпечення з подальшим працевлаштуванням

В IT-Enterprise відкрито набір до інтернатури!

Після успішного завершення навчання учасники зможуть отримати роботу і професійно розвиватись у компанії IT-Enterprise.

Відбір до інтернатури - конкурсний, на основі тестування (SQL, C#) та співбесіди.

За умови успішних результатів на першому етапі інтернатури - виплачується стипендія, на другому етапі - зарплата. Кращі інтерни стануть співробітниками компанії IT-Enterprise і зможуть працювати за гнучким графіком, у тому числі на території навчального центру (КПІ корпус №18, 1-й поверх).

Інтернатура складається з 2-х етапів:

Перший етап - вивчення технологій і інструментів системи IT-Enterprise.
Тривалість першого етапу - 100 годин, початок - 8 січня 2019 р.

Другий етап - рішення проектних завдань за допомогою вивчених технологій.
Тривалість другого етапу - 240 годин. Розмір заробітної плати на другому етапі залежить від результатів першого етапу (навчання) і становить від 5 000 до 10 000 грн.

«Я вирішила пройти інтернатуру і спробувати свої сили ще під час навчання в університеті. Коли, як не на старших курсах, робити вибір і шукати дружний колектив, у якому панує гармонія, дружня атмосфера і - найголовніше - постійний розвиток.
Для мене IT-Enterprise тоді була величезною мрією, тому що я не була впевнена у своїх силах. Дуже зраділа, коли дізналася що існує інтернатура. У кінці навчання був іспит і завдання дійсно складні. Але в мене все вийшло - завдяки отриманим знанням і допомозі - як від одногрупників, так і від нових друзів з компанії.
Під час навчання у нас склався дружній колектив, а з викладачем - і зараз час від часу зустрічаємося випити чаю.
Не бійтеся ризикнути і відправити заявку на навчання. Ідіть до своєї мети маленькими кроками - і все обов'язково вийде!»

Юлія Крижанівська, розробник СRM системи IT-Enterprise, 11 місяців в IT-Enterprise.

«Інтернатура складалася з двох етапів. Перший полягав в ознайомленні з системою IT-Enterprise. Другий - більш цікавий і важкий. На цьому етапі інтерни займаються вже реальними завданнями в команді. Деяку складність становило ознайомлення з предметною сферою, але колеги завжди готові відповісти на питання і допомогти порадою. За час інтернатури помітно підвищив рівень технічної реалізації. Після закінчення інтернатури отримав цілі для подальшого розвитку. Дуже радий що є співробітником IT-Enterprise.»

Антон Дорошенко, розробник, 3 місяці в IT-Enterprise.

Вимоги до кандидатів в інтерни:

• технічна освіта
• знання мови запитів SQL і мови програмування C #
• аналітичний склад розуму, інтерес до розробки ERP-системи і платформи IT-Enterprise
• англійська мова на рівні Pre-Intermediate і вище
• гарні комунікативні навички
• здатність до самонавчання
• вміння працювати в команді

IT-Enterprise - повнофункціональна ERP, MRPII, MES, APS, EAM, SCM, CRM система, що охоплює всі сторони діяльності підприємства, а також забезпечує ефективне управління групою підприємств. Система IT-Enterprise акумулює досвід успішних впроваджень на підприємствах різного профілю. Функціональна повнота системи, гнучкість налаштування і адаптації дозволяють отримати індивідуальне рішення для кожного підприємства, максимально враховуючи особливості його організації та діяльності. Колектив IT-Enterprise працює на ринку інформаційних технологій c 1987 р. За цей час накопичено великий досвід проектів оптимізації діяльності і впровадження автоматизованих систем управління у різних галузях, що дозволяє у стислі терміни виконувати комплексні проекти на сучасному науково-технічному рівні. 

Ми допомагаємо побудувати ефективну систему управління компанією. Проводимо реінжиніринг і автоматизацію бізнес-процесів в усіх напрямках роботи компанії: виробництво, продаж, закупівлі, фінанси, бухгалтерський облік, персонал і т.д.

Наш колектив - висококласні фахівці, системні аналітики, проектувальники систем, програмісти і впроваджувачі.

Заявки приймаються до 28.12.2018 року включно за посиланням

Увага: кількість місць обмежена.

Новини
Персонал