IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

IT-Enterprise запускає спільний проект з ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат"

2018.08.13
Новини
Металургія та гірничорудова промисловість
IT-Enterprise запускає спільний проект з ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат"

З 1 по 3 серпня відбулося перше установче зібрання робочої групи проекту, до якої увійшли представники ДК "Ядерне паливо", ГК "СхідГЗК" і IT-Enterprise. Очікується, що в рамках проекту, підприємство запровадить платформу IT-Enterprise для вирішення наступних завдань:

  • Забезпечення ефективного і оптимального функціонування основних бізнес-процесів на підприємстві.
  • Створення єдиного нормативного та інформаційного простору (корпоративні довідники, нормативні бази тощо).
  • Об’єднання в системі IT-Enterprise обліку запасів, бухгалтерського та податкового обліку, а також керування основними напрямками діяльності та стратегічних об’єктів комбінату - шахт видобутку руди, гідро-металургійного заводу, виробництва сірчаної кислоти, ремонтно-механічного заводу тощо.
  • Підвищення рівня достовірності та оперативності інформації всередині комбінату для подальшого поглибленого аналізу і оцінки діяльності підприємства.

Керівник проектів IT-Enterprise Павло Тимофєєв зазначив, що впровадження платформи IT-Enterprise допоможе ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат" значно поліпшити показники: "Ми очікуємо, що впровадження нашої платформи на ДП "СхідГЗК" приведе роботу за основними напрямками до стандартів Industry 4.0 і дозволить підприємству вийти на новий рівень ефективності. Але, безумовно, позитивний результат можливий лише за спільної кропіткої праці команд проекту замовника та виконавця".

Источник: Facebook-сторінка IT-Enterprise

#ITEnterprise

Новини
Металургія та гірничорудова промисловість