IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Clobbi на Wire & Tube China - 2018

2018.10.11
Новини
Кабельно-дротова, металовиробнича промисловість
Clobbi на  Wire & Tube China - 2018

Команда Clobbi взяла участь в одній з найбільших міжнародних виставок кабельної галузі – Wire & Tube China у Шанхаї.
8-а Китайська міжнародна виставка кабельної промисловості (8th All China - International Cable & Wire Industry Trade Fair (Wire China)) проходила з 26 по 29 вересня у Китаї.

Китай виробляє близько 35% усього кабелю світу. Разом з Індією, країнами NE Asia і ASEAN – більше 50% світового ринку. На виставці свої продукти представили більше 1 600 світових лідерів галузі із 31 країни.

Clobbi – єдина компанія з України – презентувала повне рішення ERP для кабельної промисловості (Intelligent Enterprise solution for Cable&Wire), яке включає: SmartFactory, CableDesigner, CableEAM, DigitalTwins, CRM&Sales, Logistic&Economy, CableERP. Крім того, Clobbi представила сучасні технології стандарту Industry 4.0: AR, VR, Digital Twins, Ilot, Smart Factory та рішення для смартдевайсів Google Glass.

«Ми переконались, що наші рішення зацікавлюють і користуються попитом у світі. Наші інноваційні напрацювання щодо інтеграції з обладнанням (IIoT), доповненої і віртуальної реальності (AR/VR) використання розумних пристроїв (SmartDevices), таких як Google Glass, приваблюють людей. Але найголовніше, що при подальшому спілкуванні, ми з «кабельниками» знаходили порозуміння з півслова, оскільки дуже добре знаємо особливості і проблеми цієї індустрії,» - підкреслив керівник напряму SmartEAM, Кирило Костанецький.

Виставка Wire China дуже важлива для зміцнення міжнародних ділових контактів. Саме тут шукають максимально кращі рішення для свого бізнесу як найбільші гравці ринку, так і невеликі компанії галузі.

«Це був приголомшливий тиждень, більше 200 кабельних компаній виявили цікавість до нашого рішення, провели перемовини з власниками, першими особами і ТОП-менеджерами з усього світу, включно з Китаєм, Індією, Таїландом, Тайванем, Єгиптом, Австралією, Кенією, Італією, Фінляндією, Німеччиною, Турцією, Японією та Малайзією!» - прокоментував на своїй сторінці у Facebook CEO Clobbi, Дмитро Шаповалов.

Вітаємо Clobbi з успішною презентацією на світовому ринку!

Новини
Кабельно-дротова, металовиробнича промисловість