IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Група компаній IT-Enterprise разом із Front-U передали «різдвяні донати» на потреби 10 військових частин

2023.12.26
Новини
Група компаній IT-Enterprise разом із Front-U передали «різдвяні донати» на потреби 10 військових частин

Напередодні Різдва група компаній IT-Enterprise команди IT-Enterprise, Clobbi World, MASTER:Бухгалтерія, SmartTender, SmartEAM, Signy передали чергову частину допомоги на потреби 10 військових частин ЗСУ та Нацгвардії.

Цього разу кошти були передані благодійному Фонду Front-U, команда якого фокусується на наданні технологічної переваги Українських захисників, пошуку інновацій та ресурсів для допомоги військовим. 

У партнерстві з IT-Enterprise в рамках нового проєкту — на загальну суму понад 1 млн грн — Фонд придбав 3 квадрокоптери Mavic 3 Pro fly more combo і 20 тепловізорів.

В Різдвяні дні все обладнання вже надійшло до адресатів.

Як відзначають військові, технологічні засоби є найкращим подарунком до Різдва, адже напряму впливають на ефективність ведення боротьби з агресором. 

Важливою є й емоційна взаємодія, тож діти співробітників компаній передали українським захисникам свої малюнки з Різдвяними привітаннями і словами вдячності. 

Благодійний Фонд Front-U обʼєднує волонтерську діяльність лідерів фінансового сектору. З початку повномасштабного вторгнення команда Фонду передала на потреби ЗСУ та Нацгвардії понад 950 девайсів (від дронів до рацій), надала допомогу 80 військовим частинам.

Зробити свій внесок можна до будь-якого перевіреного вами фонду або до Front-U, частиною команди якого є волонтери зі SmartTender.biz 

Ваш донат трансформується у потужну технологічну допомогу нашим воїнам і допоможе зберегти їхнє життя. 

Банка благодійного фонду: https://send.monobank.ua/jar/zoDe8ti9E

Українська продуктова компанія IT-Enterprise більш як 35 років рухає цифрову трансформацію й автоматизацію Української економіки. 

З лютого 2022 команда IT-Enterprise впроваджує цифровізацію військових частин, в перші тижні великої війни спільно з Офісом Президента, КабМіном та Укрзалізницею здійснила критично важливі для економіки проєкти. Серед яких — автоматизована система закупівель обласних військових адміністрацій, а також проєкт із обліку гуманітарної допомоги.

Команда веде активну волонтерську діяльність, передає ресурси для потреб військових, підтримує технологіями та інноваціями низку системних операторів допомоги військовим зокрема є стратегічним партнером Фонду «Повернись живим».

Засновник і СЕО компанії Олег Щербатенко публічно акцентує загрози, які існують від використання в Україні програмного забезпечення з російським корінням, популяризує в Україні філософію Industry 4.0 і Industry 5.0, а в міжнародних комунікаціях потенціал та напрацювання українського інноваційного сектору. 

Новини